top of page
  • Foto van schrijverMervi

Hoe schrijf je een blog?

Als ik nadenk over wat ik leuk zou vinden om te doen dan staat schrijven ook op dat lijstje. Waarom niet af en toe een blog schrijven over wat ik interessant vind? Er is zoveel dat ik interessant vind dat ik me soms een emmer voel die overloopt. Ik zou er een bakje onder kunnen houden en dat zou dan mn blog zijn. Mijn wens zou zijn om er niet te veel

over na te denken, niet te veel te censureren of corrigeren. Mijn binnenwereld is niet erg gestructureerd dus zitten mensen wel te wachten op mijn gedachten en kennis als ik ze niet kan terugbrengen in een structuur die lineair is denk ik dan. En wat als ik spelfouten maak? Zou dat mensen storen? Mijn ambitie is om andermans regels die ik voel over hoe dingen zouden moeten zijn overboord te gooien dus waarom geen blogs schrijven op mijn manier. Dit is mijn leven, ik maak mijn regels. Ik zie helemaal geen probleem in vage blogs so here we go :)


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page