top of page
  • Foto van schrijverMervi

Je wilt wel inspiratie maar waar moet je het zoeken?

Bijgewerkt op: 15 dec. 2021


Als mensen in gesprek gaan met elkaar zoals dat gebeurt in mijn praktijk die bij me komen kunnen vol zijn van enthousiasme. Wat kan ik lezen? Wat kan ik doen? Waar kan ik heen? Vaak stuur ik dan een waslijst over de app maar ik had al lang de wens om een virtuele plek te maken waar je heen kan. Afgebakend inspiratie opdoen. Wel het fijne ervan maar niet het rottige gevoel van veel te ver uitwaaieren


Een ding dat voor mij werkt is dat ik mezelf beperk. Dat ik bijvoorbeeld iemand opzoek die ik leerzaam of interessant vind en dat ik kijk wat hij of zij aanraadt. Nu weet ik dat social media precies hier in voorziet maar de hoeveelheid en uitgestrektheid van deze kanalen zorgt voor mij voor te veel versnippering en geen aangenaam gevoel in mijn lichaam. Heel graag wil ik een plek maken waar je kunt rondklikken en je kunt laten inspireren terwijl je je ook rustig en goed blijft voelen. Wat misschien kan uitgroeien tot een community platform waar anderen ook op delen en toevoegen. Je kunt het begin hiervan bekijken op www.reclaimthebody.nl . En hiervandaan komt er steeds weer iets bij.


En waar gaat deze website dan over? Nou over the one thing waar ik zo heel erg warm voor loop: dat we ons bewustzijn weer gaan koppelen aan ons lijf. Dat we onze sensaties gaan voelen en thuis kunnen zijn in ons eigen lijf. Als je hier nieuwsgierig van wordt of beter wilt snappen wat ik daarmee bedoel dan kun je daar in een aparte post verder over lezen.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page