top of page

RECENSIES

Wat mijn klanten zeggen is uiterst belangrijk voor mijn bedrijf. Zonder tevreden klanten zou mijn bedrijf niet voortbestaan. Dat is waarom Op vrije voeten er zoveel in investeert om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met alle diensten die ik aanbied.

Ik heb meerdere malen een behandeling gehad bij Mervi en ik was totaal verrast door de werking ervan. Via mijn voeten werd mijn hele lichaam aangeraakt. Mervi heeft een gave en is uiterst bekwaam. Ik kan het iedereen aanraden.

F Melief-Janssen

Mervi heeft echt de magic touch! Zonder overdrijven, ik verwen mezelf met enige regelmaat met de behandelingen en kom er altijd relaxt, meer in balans en met 2 bijzonder blije voeten vandaan. Ik ben al jaren een lastige voeten type, niks helpt, maar sinds de behandelingen van Mervi gaat het stukke beter. Kan het een ieder absoluut aanraden.

L. Blansjaar

Pareltjes van handen heeft ze die Mervi. De perfecte combinatie tussen stevig en zacht. Heerlijk voor de voeten, maar zeker zo goed voor het lijf. Leuk om beter te begrijpen hoe deze twee zich tot elkaar verhouden. Heel bijzonder zo'n 'Op vrije voeten'. Smaakt naar meer...

J. Oostveen

bottom of page